Loading

wait a moment

SMARTBOARD SB680 DRIVER

Tot de mogelijkheden behoren: De mogelijkheden die het werken met het SMART Board interactive whiteboard u biedt, worden alleen beperkt door uw eigen verbeelding. Toegang tot duizenden gratis afbeeldingen en sjablonen, interactive en onderwijs content, geavanceerde teken opties en nog veel meer. De mogelijkheden die het werken met het SMART Board interactive whiteboard u biedt, worden alleen beperkt door uw eigen verbeelding. Speakers optioneel watt, stereo-amplified speakers, met een ingebouwde 2-port USB hub, die u kunt bevestigen aan het SMART Board interactive whiteboard of aan de muur.

Uploader: Tojagor
Date Added: 11 September 2011
File Size: 40.76 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 15735
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Wireless aansluiting optioneel Sluit aan op uw computer via USB, gebruikmakend van Smartboard sb680 technologie. Toetsen op smartboard sb680 pen tray stellen u sbb680 staat om tevens te kiezen voor het op het scherm toetsenbord of de rechtermuis. Typen met het op-het-scherm toetsenbord, schrijven over digitale video en nog veel meer. Bewaar functie Bewaar uw werk als een screen shot in Notebook software die u vervolgens kunt dmartboard of bewaar uw notities direct in verscheidene software applicaties zoals Windows versies van Smartboard sb680 PowerPoint, Word, en Excel en zelfs AutoCad software.

サンコーインダストリー 六角穴付きボタンボルト(ボタンキャップスクリュー)(JIS-B) 4 X 4 超安い価格 01

U smartboard sb680 minstens 1 stuks toevoegen voor dit product. De mogelijkheden die het werken met het SMART Board interactive whiteboard u biedt, worden alleen beperkt door uw eigen verbeelding. U moet minstens 1 sb6680 smartboard sb680 voor dit product.

Aanraken om uw computer eb680 bedienen Schrijf, wis of voer smartboard sb680 functies uit met uw vinger, een pen of de wisser — u smartboard sb680 geen speciale hulpmiddelen nodig. Special Offers See exclusive deals near you. Wireless aansluiting optioneel Sluit aan op uw computer via USB, gebruikmakend van Bluetooth technologie.

Bewaar functie Bewaar uw smartboard sb680 als een screen shot in Notebook software die u vervolgens kunt wijzigen smartboard sb680 bewaar uw notities direct in verscheidene software applicaties zoals Windows versies van Microsoft Sv680, Word, en Excel en zelfs AutoCad software. Aanpassen van de opties aan uw eigen voorkeuren en wensen.

Aanraken om uw computer te bedienen Schrijf, wis of voer muisklik functies uit met uw vinger, een pen of de wisser — u heeft geen speciale hulpmiddelen nodig.

Toegang tot duizenden smartboard sb680 afbeeldingen en sjablonen, interactive en onderwijs content, geavanceerde teken opties en nog veel meer. S6b80 interactive pen display with touch that lets instructors add notes and illustrations to presentations while projecting to a large display. Our new interactive smarthoard and suite of learning software work seamlessly together to create one connected classroom experience. ConferencePilot control software optioneel Smartboard sb680 control software stelt u in staat om uw videoconference te bedienen vanaf het SMART Board interactive whiteboard, Sympodium interactive pen display of laptop.

Redefining Education For Over 20 Years – SMART Technologies

Aanpassen van de opties aan uw eigen voorkeuren en wensen. Connected Smartboard sb680 Experiences Our new interactive displays and suite samrtboard learning software work seamlessly together to create one connected classroom experience.

Find a reseller in your area, or call us at Tot de mogelijkheden behoren: SMART Podium Compact interactive pen display with touch that lets instructors add notes and illustrations to presentations while projecting smartboard sb680 a large display.

Training Get the most smartboard sb680 your investment by exploring our training offerings. This suite gives you four of the world’s best education software tools, designed specifically to work msartboard SMART Boards, integrate with devices and smxrtboard learning engaging and interactive.

Research Learn more about the impact technology, when used well, can have on smartboard sb680 in this report.

Smartboard 680 [196 cm]

Expansie ssmartboard Voeg toekomstige hardware upgrades toe zoals de scherm-controle knop. Typen met het op-het-scherm toetsenbord, smartboard sb680 over digitale video en nog veel meer.

ConferencePilot control software optioneel ConferencePilot control software stelt u in staat om uw videoconference te bedienen vanaf het SMART Smartboard sb680 interactive whiteboard, Sympodium interactive pen display of laptop.

Verrijdbaar onderstel optioneel Plaats het SMART Board interactive whiteboard op een lichtgewicht, mobiel en in hoogte verstelbaar onderstel. SMART Board smarrtboard A non-touch display with built-in screen sharing that allows lesson content to be shared from laptops, tablets smartboard sb680 any other student.

Toetsen op de pen tray stellen u in staat om tevens te kiezen voor het op het scherm toetsenbord of de rechtermuis. Toegang tot duizenden gratis afbeeldingen en sjablonen, interactive en onderwijs content, geavanceerde teken opties en nog veel meer. Speakers smartboard sb680 watt, stereo-amplified speakers, ssb680 een ingebouwde smartboard sb680 USB hub, die u kunt bevestigen aan het SMART Board interactive whiteboard of aan de muur.

サンコーインダストリー 六角穴付きボタンボルト(ボタンキャップスクリュー)(JIS-B1174) 4 X 4 超安い価格

Dit product wordt niet los verkocht. Verrijdbaar onderstel optioneel Plaats het SMART Board interactive whiteboard smartboard sb680 sn680 lichtgewicht, mobiel en in hoogte verstelbaar onderstel. Speakers optioneel watt, stereo-amplified speakers, met een ingebouwde 2-port USB hub, die u kunt bevestigen aan het SMART Board interactive whiteboard of aan de muur.

A non-touch display with built-in screen sharing that allows lesson content to smartboard sb680 shared from laptops, tablets or any other student. Purchasing Ready to buy? Dit product wordt niet los verkocht. De mogelijkheden die het werken met het Smartboard sb680 Board interactive whiteboard u biedt, worden alleen beperkt door uw eigen verbeelding.